SŠL 2018/2019

V tomto článku se ještě vrátíme k výsledkům Slezské školní ligy 2019, která se konala v průběhu měsíců ledna a února. Během tří středečních dopoledních klání se urodily tyto výsledky:


V kategorii děvčat třetích tříd zvítězila ZŠ Slezská před ZŠ Vendryně a ZŠ Dany a Emila Zátopkových, ve stejné kategorii chlapců pak vyhrála ZŠ Bystřice, před ZŠ Petra Bezruče a ZŠ Gustawa Przeczka.
Nejlepší střelkyní u děvčat byla Adéla Sabelová ze ZŠ Vendryně (19 branek), u chlapců pak Lukáš Nový ze ZŠ Petra Bezruče (26 branek). Nejlepšími brankáři byli u děvčat Páťa Heinrichová (ZŠ Slezská) a u chlapců Artur Menorek (ZŠ Gustawa Przeczka).



V kategorii děvčat 4.-5. tříd zvítězila ZŠ Bystřice nad ZŠ Dany a Emila Zátopkových pouze díky lepšímu vzájemnému utkání. Třetí místo obsadila ZŠ Slezská. U chlapců pak JMZŠ Třinec před ZŠ Bystřice a 4. ZŠ. Souboj o nejlepšího střelce vyhrál David Wojnar (38 branek) u děvčat byla nejlepší Miluše Bruková ze 4. ZŠ Třinec s 67 brankami.



Všechna družstva obdržela medaile a občerstvení, vítězná družstva pak putovní poháry, které předali ředitel turnaje Valter Pánek a členka výboru házené Jana Rzymanová. Velké poděkování patří DDM Třinec a všem učitelům za spolupráci a dobrovolníkům za spoluúčast na organizaci této akce. DĚKUJEME!!!!

Web vytvořil Vojtěch Molin